Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw ICT puzzel!

Een Partner voor al uw vragen op het gebied van ICT van starter tot kleine- en middelgrote onderneming. Innovatieve en efficiente oplossingen zodat uw bedrijf toekomstbestendig is. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Speelgoedvergelijker

Klant – Desk Services

Voor onze klant Desk Services hebben we een volledige omgeving opgezet die alle bekende speelgoedwebshops in Nederland dagelijks doorloopt om alle prijzen hiervan op te halen en vervolgens weg te schrijven in een database inclusief omschrijving, EAN-code, prijs, productnummer, voorraad, ….

Vanuit deze data genereren we vervolgens een website waarbij de consument kan zoeken op speelgoed en vervolgens de laagste aanbieder te zien krijgt met de bijhorende prijs, rekening houdend met eventuele verzendkosten. Vervolgens kan de consument doorklikken naar de site van de aanbieder om een bestelling te plaatsen.

Als uitbreiding is er ook een signaalfunctie gebouwd op deze omgeving waarbij de consument kan registreren voor een account en vervolgens op productniveau een alert kan instellen wanneer een product onder een bepaalde prijs terechtkomt. Indien dit het geval is zal er, afhankelijk van de keuze van de consument, een email of sms verzonden worden. 

 

Gebruikte technologieën

  • PHP 70% 70%
  • Javascript 20% 20%
  • SQL 10% 10%