Privacy Policy

 

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Bij de verwerking van uw gegevens houden we ons aan de privacywet. In deze privacy- en cookieverklaring leggen we uit welke gegevens we gebruiken en waarvoor we dat doen.

 

Contactformulier

Via ons e-mailadres of via het contactformulier op onze website, kunt u vragen stellen of aanvragen doen. Om die vragen en aanvragen te kunnen verwerken, gebruiken wij de door u opgegeven gegevens, zoals naw-gegevens, geslacht, telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kunnen deze gegevens worden opgenomen in ons klantenbestand.
Hoe lang deze informatie wordt bewaard, hangt af van uw vraag of aanvraag. In principe worden de gegevens maximaal 12 maanden na het volledig beantwoorden van uw vraag/aanvraag bewaard.

 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser. Via onze website worden cookies geplaatst van Google, als deel van Google Analytics.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. In dit kader kan met name het IP-adres van uw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instanties

Uw persoonsgegevens worden niet gedeeld met andere bedrijven of instanties, tenzij we daartoe wettelijk zijn verplicht

 

Beveiliging

Pro-ICT Solutions zorgt voor een passende beveiliging van uw persoonsgegevens, in lijn met de daarvoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen. Op het contactformulier ingevulde (persoons-)gegevens worden tijdens verzending versleuteld en de verzending van de (persoons)gegevens vindt plaats via een beveiligde verbinding.

 

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Heeft u vragen over uw persoonsgegevens of over het gebruik ervan, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • Recht op inzage in uw gegevens
  • Recht om uw gegevens te laten wijzigen of aan te vullen
  • Recht om uw gegevens te laten verwijderen of wissen
  • Recht op beperking van het verwerken van uw gegevens
  • Recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens

Klachten

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan, neemt u dan contact met ons op, zodat we de klacht kunnen oplossen. Bent u niet tevreden met onze afhandeling van uw klacht, dan kunt u een klacht indienen bij de toezichthouder (Autoriteit Persoonsgegevens).

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor dit privacy-en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Contactgegevens

Pro-ICT Solutions
Withuisveld 15
6226NV Maastricht

info@pro-ictsolutions.com
+31 (0) 499 33 11 90