Microsoft 365 – Alles wat je nodig hebt in 1 oplossing

Met Microsoft 365 kan ook u bedrijf profiteren van enterprise applicaties in de cloud op maat van uw bedrijf. Altijd en overal werken met de nieuwste versies van de Microsoft Office programmatuur.

 

 

Microsoft Office Word

Maak mooi verzorgde cv’s, nieuwsbrieven en documenten terwijl je anderen uitnodigt om ze in realtime te redigeren en eraan mee te schrijven. 

Microsoft Office Excel

Organiseer je gegevens in vertrouwde spreadsheets en werkmappen, waarbij alle wijzingen automatisch worden opgeslagen. Maak moderne visuals die cijfers omzetten in waardevolle inzichten. Werk samen in realtime, wetende dat iedereen op één lijn zit.

Microsoft Office Powerpoint

Zet je ideeën om in boeiende presentaties met professioneel uitziende sjablonen. Gebruik animaties, overgangen, foto’s en onlinevideo’s om unieke verhalen te vertellen. Werk vanaf elke locatie tegelijkertijd samen aan teampresentaties. 

De voordelen van Microsoft 365

Waar u ook bent, op kantoor, thuis of onderweg, met Microsoft 365 beschikken uw  medewerkers altijd ver de nieuwste en veiligste versies van de Office applicaties. Dit zowel op uw windows computer, Andriod tablet of Apple telefoon. U kan op al uw devices werken en in realtime informatie met andere delen, opvragen, aanpassen en opslaan.

Overal beschikbaar en altijd up-to-date

Vanop iedere locatie heeft u toegang tot al uw software en bestanden zonder dat u zich moet bekommeren om de technische inrichting hiervan. U werkt altijd met de laatste versie van de software.

Beheersbaar en kostenvoordelig

Het beheren van de office licenties en applicaties was nog nooit zo eenvoudig. Afhankelijk van uw keuze van het abonnement kan u de software op 5 verschillende devices installeren met maar 1 licentie. Heeft u minder of meer gebruikers deze maand, dan past u gewoon uw abonnement aan. Vrijheid, veiligheid en beschikbaarheid bij het gebruik van uw applicaties!

Office 365 is nu Microsoft 365

De naamsverandering werd eind maart al aangekondigd en deze meek officieel ingevoerd: office 365 gaat nu door het leven als Microsoft 365 De naamsverandering is op zich niet meer dan een formaliteit en word doorgevoerd voor zowel bestaande klanten als nieuwe abonnees....