Software as a Service

Overal en altijd beschikbaarheid over uw meest gebruikte software, zonder zorgen over configuratie, beschikbaarheid en veiligheid.

Software as a Service stelt u als gebruiker in staat om via een internet verbinding gebruik te maken van toepassingen in de cloud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mail, agenda, kantoorsoftware en ERP software.

SaaS biedt een volledige softwareoplossing waarbij men betaald per gebruiker. U huurt de toepassing zodat uw organisatie er gebruik van kan maken, en uw gebruikers maken er verbinding mee via het internet. De gehele onderliggende infrastructuur, middleware, toepassingsoftware en -gegevens bevinden zich in ons datacenter. Wij beheren voor u de hwardware en software en zorgen voor een optimale beschikbaarheid en beveiliging. 

Met Software as a Service kan u als organisatie snel met een toepassing aan de slag tegen minimale kosten vooraf. Succes verzekerd!

 

Voordelen van Software as a Service

U hebt toegang tot geavanceerde toepassingen. Om SaaS-toepassingen te kunnen gebruiken hoeft u geen hardware of software te kopen, installeren, updaten of onderhouden. SaaS maakt zelfs geavanceerde bedrijfstoepassingen, zoals ERP- en CRP-toepassingen, betaalbaar voor organisaties die niet over de middelen beschikken om de benodigde infrastructuur en software zelf te kopen, te implementeren en te beheren.

U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt. U bespaart ook geld omdat de SaaS-service automatisch omhoog of omlaag schaalt overeenkomstig het gebruikersniveau.

Het gebruik van de clientsoftware is gratis. Gebruikers kunnen de meeste SaaS-toepassingen rechtstreeks vanuit hun webbrowser uitvoeren, zonder dat ze software hoeven te downloaden en installeren, hoewel voor sommige toepassingen wel invoegtoepassingen zijn vereist. Dat ebtekent dat u geen speciale software voor uw gebruikers hoeft aan te schaffen en te installeren.

U kunt uw personeel op een eenvoudige manier mobiel maken. SaaS maakt het mogelijk om uw personeel eenvoudig mobiel te maken, omdat ze vanaf elke computer of elk mobiel apparaat met een internetverbinding toegang hebben tot SaaS-toepassingen en -gegevens. U hieft niet na te denken over het ontwikkelen van toepassingen die op verschillende typen computers en apparaten moeten kunnen werken, omdat wij daar al over hebben negadacht voor u. 

Overal toegang tot toepassingsgegevens. Omdat gegevens in de cloud zijn opgeslagen, hebben gebruikers toegang tot hun informatie vanaf elke compute rof elk mobiel apparaat met een internetverbinding. En als toepassingsgegevens in de cloud worden bewaard, gaan er nooit gegevens verloren als er een storing optreedt op de computer of het apparaat van de gebruiker.

 

Office 365

Werken met de laatste nieuwe software van Microsoft zonder configuratiestress en onnodige tijdsinvestering.

Blijf up-to-date met de nieuwste versies van Word, Excel en Powerpoint op elk apparaat. Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook en Exchange. Chat en bel met je team en klanten via Microsoft Team. 

Qliksense

Rapporteren was nog nooit zo eenvoudig met Qliksense Cloud. Gedaan met data in excel samenvoegen vanuit verschillende applicaties en puzzelen om inzichten te verkrijgen.

De nieuwe QlikSense Cloud maakt het nu eenvoudig voor iedereen om altijd de juiste data beschikbaar te hebben tegen een lage prijs per maand. Professionele software beschikbaar voor kleine- en middelgrote ondernemingen!

PowerBI

Met Microsoft power BI heeft u meer flexibiliteit. U bepaalt zelf uit welke databases u data wilt ontsluiten. U kan op flexibiele wijze data modelleren. Wanneer u Power BI combineert met Office 365 kunt u de rapportages ook nog beheersbaar houden en makkelijk verspreiden.