Focussen op wat echt belangrijk is?

Wil uw organisatie zich focussen op wacht echt belangrijk is en zich geen zorgen maken om beschikbaarheid van apparatuur en software? 

Het uitbesteden van uw ICT landschap kan op verschillende manieren. Zo kunnen we uw huidige ICT infrastructuur en software overnemen en ondersteunen zoals hij op dit moment in gebruik is. 

U kan er echt ook voor kiezen om mee te liften op onze kennis en expertise en gebruik te maken van onze jarelange kennis met betrekking tot hard- en software om zo uw ICT voorzieningen naar een hoger niveau te brengen.

Voor welke oplossing u ook kiest, ons doel blijft om successen met u te behalen. Heeft u nog apparatuur die nog niet is afgeschreven of nog niet vervangen dient te worden. Geen probleem, we blijven deze ondersteunen totdat het moment gekomen is om afscheid te nemen ervan en voor standaard apparatuur of software te kiezen.

In ons portfolio maken we gebruik van 3 verschillende basisvormen van cloud computing. U kan kiezen voor diensten uit 1 of meerdere van deze basisvormen zodat u tot een optimaal werkende ICT omgeving komt waar beschikbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid centraal staat.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Gedaan met dure servers in eigen beheer te nemen die aangekocht worden met oog op groei en langere inzetbaarheid. Met onze Infrastructure as a Service diensten leveren wij u servers en netwerkcomponenten die schaalbaar zijn, 24/7 beschikbaarheid hebben en altijd aanpasbaar zijn.

Software as a Service 

Altijd en overal kunnen werken met software die beschikbaar is op ieder device. Geen dure serverlicenties meer nodig voor bijvoorbeeld email of skype for business. Alle software configureren en onderhouden wij voor u. U betaalt maandelijks enkel wat u gebruikt afhankelijk van het aantal gebruikers.

Platform as a Service (PaaS)

Bent u opzoek naar ontwikkelprogramma’s, rapportage tools of databases. Dan stellen wij via ons Platform as a Service in staat om gebruik te maken van de laatste software voor het ontwikkelen van eenvoudige cloudtoepassingen tot geavanceerde bedrijfstoepassingen geschikt voor gebruik vanuit de cloud.