Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw ICT puzzel!

Een Partner voor al uw vragen op het gebied van ICT van starter tot kleine- en middelgrote onderneming. Innovatieve en efficiente oplossingen zodat uw bedrijf toekomstbestendig is. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Netwerk & beveiliging

Zeker met de huidige overgang van lokaal werken naar werken in de cloud is het van belang om te zorgen voor een stabiele en toekomstbestendige netwerkconfiguratie met een adequate beveiliging. 

Omdat Pro-ICT Solutions niet gebonden is aan één hardwareleverancier kunnen we voor iedere situatie de meest optimale oplossing gaan zoeken om ervoor te zorgen dat iedereen beschikking heeft over alle data, op ieder moment, vanop iedere locatie.

De risico’s die dit met zich meebrengt qua beveiliging en privacy zijn echter niet te onderschatten. Pro-ICT Solutions heeft het zich dan ook tot missie gemaakt om alle klanten te voorzien van apparatuur die veilig & betrouwbaar is zowel met het oog op performance als met beveiliging in het achterhoofd.

Netwerken

De netwerkapparatuur kan door Pro-ICT Solutions geleverd, geconfigureerd, onderhouden en gemonitored worden. Dit zowel voor bekabelde netwerken als voor Wifi apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de klant op elk moment een zo goed mogelijk werkend netwerk heeft waar er direct kan ingegrepen worden bij storingen of problemen.

Door gebruik te maken van onze monitoring services kunnen we pro-actief inspelen op storingen waardoor eventuele downtime tot een minimum beperkt kan worden. Samen met onze onderhoudsservice bent u zo optimaal beschermd en verzekerd van een vlekkeloos werkend systeem. 

Beveiliging

Beveiliging is een belangrijk onderdeel van een goed werkende omgeving. Heel veel ondernemingen in de wereld krijgen vroeg of laat te maken met een beveilingsprobleem wat zorgt voor downtime of gegevens die niet meer bereikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cryptolockers die ervoor zorgen dat de data niet meer bereikbaar is.

Door gebruik te maken van de juiste combinatie van hardware en software om de beveiliging op punt te zetten zorgen wij ervoor dat eventuele beveiligingsincidenten tot een minimum beperkt worden en zo snel mogelijk worden gevonden.

Dit kan in combinatie met een 24/7 monitoring van uw infrastructuur waardoor we pro-actief aan de slag kunnen gaan met uw beveiliging zodat u als bedrijf zo weinig mogelijk risico loopt.

Desk Services BV – Thuiswerken omwille van Corona

Pro-ICT Solutions past het netwerk van Desk Services BV aan om thuiswerken en externe beschikbaarheid van applicaties mogelijk te maken.Omwille van de huidige corona-crisis die nog altijd in Nederland heerst heeft Desk Services BV gevraagd aan Pro-ICT Solutions om op...

Firewall

Een firewall zorgt ervoor dat u en uw medewerkers beveiligd worden tegen oneigenlijke pogingen tot toegang van buitenaf. Door een correcte firewall configuratie staat er nooit poorten open waarmee hackers uw netwerk kunnen benaderen.

Door ook nog gebruik te maken van Intrusion Prevention of Intrusion Detection kan er proactief gehandeld worden op eventuele pogingen van hacking.

Draadloze verbinding

Een draadloze verbinding voor uzelf of ook voor klanten van u. Onmisbaar in de huidige bedrijfsomgeving. Echter wilt u natuurlijk niet dat uw klanten op hetzelfde Wireless Netwerk connecteren als waarop uw medewerkers met vertrouwelijke bestanden werken.

Het splitsen van een corporate netwerk en een gastennetwerk is daarom essentieel. Door gebruik te maken van de juiste hardware in combinatie met de juiste software is het mogelijk om dit met een minimale investering te bereiken. 

Bekabelde verbindingen

Nog steeds is een bekabelde verbinding stukken sneller als een draadloze verbinding. Daarom worden de meeste bedrijfsnetwerken nog altijd bekabeld uitgevoerd om de stabiliteit en integriteit van het netwerk te waarborgen.

Pro-ICT Solutions beschikt over een uitgebreide kennis om netwerken te configureren en installeren waardoor de bekabelde verbindingen zo optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden en dit zowel doormiddel van UTP bekabeling als doormiddel van Glasvezelbekabeling.