Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw ICT puzzel!

Een Partner voor al uw vragen op het gebied van ICT van starter tot kleine- en middelgrote onderneming. Innovatieve en efficiente oplossingen zodat uw bedrijf toekomstbestendig is. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Infrastructuur

Ieder bedrijf, van starter tot enterprise heeft nood aan een infrastructuur die stabiel is en ervoor zorgt dat alle bedrijfsprocessen zo efficient en productief mogelijk verlopen.

Binnen onze infrastructuurafdeling zoeken we voor u de meest stabiele, kostentechnische en toekomstbestendige oplossing om uw huidige probleem op te lossen. Dit doen we echter niet zonder ook al een blik te werpen op de toekomst. Waar wilt u als bedrijf staan binnen 3 a 5 jaar. Misschien brengt dit hele andere problemen met zich mee waardoor de huidige oplossing misschien op langere termijn niet de beste blijkt te zijn. 

 

De juiste apparatuur tegen de juiste kosten en met de correcte return of investment. Niet enkel kijkend naar het huidige probleem maar ook naar de toekomst!

Ondanks de huidige ontwikkelingen en het verplaatsen van de fysieke hardware naar de cloud is er nog steeds nood aan degelijke apparatuur. Hierbij denken we dan aan netwerkcomponenten, servers, computers, laptops & mobiele telefoons. Deze hardware dient correct afgestemd te zijn op de huidige en toekomstige behoeftes van het bedrijf.

Samen kijken we met u naar de toekomstplannen die u heeft als bedrijf. Na een gedegen analyse van het probleem, de groeidoelstelling van het bedrijf en de valkuilen die we hierdoor kunnen tegenkomen adviseren wij u een bepaalde oplossing. 

Omdat we niet gebonden zijn aan specifieke merken kunnen we voor op zoek gaan naar de beste match om uw probleem aan te pakken.