Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw ICT puzzel!

Een Partner voor al uw vragen op het gebied van ICT van starter tot kleine- en middelgrote onderneming. Innovatieve en efficiente oplossingen zodat uw bedrijf toekomstbestendig is. Ontdek snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Pro-ICT Solutions past het netwerk van Desk Services BV aan om thuiswerken en externe beschikbaarheid van applicaties mogelijk te maken.

Omwille van de huidige corona-crisis die nog altijd in Nederland heerst heeft Desk Services BV gevraagd aan Pro-ICT Solutions om op korte termijn de data van het corporate netwerk beschikbaar te stellen voor thuiswerkers. Dit heeft Pro-ICT Solutions voor Desk Services BV gedaan doormiddel van de uitrol van standaard laptops in combinatie met een Virtual Private Network (VPN) verbinding waardoor iedere medewerker gewoon de beschikbaarheid had over de data die nodig was.

Door gebruik te maken van een VPN-verbinding kunnen alle gebruikers van Desk Services nu thuiswerken in een veilige omgeving, zowel voor Desk Services als voor hunzelf. De monitoring die Pro-ICT Solutions gelijktijdig heeft ingesteld zorgt ervoor dat eventuele problemen snel gedetecteerd kunnen worden en er kan worden bijgestuurd waar nodig.

Pro-ICT Solutions voerde deze opdracht uit van planning, implementatie tot en met monitoring in een tijdspanne van 2 weken. Het betrof hierbij de installatie, configuratie en uitlevering van een 20 tal laptops en de installatie, configratie en implementatie van verschillende nieuwe netwerkcomponenten.

Pro-ICT Solutions wilt Desk Services BV bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.